Kako Postaviti Osobnu Web Stranicu Pomoću WordPressa
1 min čitanja

Ako želite imati vlastitu osobnu web stranicu kako biste predstavili svoj rad, projekte ili interese, WordPress je izvrsna platforma za to. U ovom vodiču, korak po korak ćemo vas provesti kroz proces postavljanja i prilagodbe vaše web stranice.

Pročitajte više  
TikTok
1 min čitanja

TikTok je popularna društvena mreža za dijeljenje kratkih videozapisa. Pokrenut je 2016. godine od strane kineske tvrtke ByteDance i brzo je postao globalni fenomen. TikTok omogućuje korisnicima snimanje, uređivanje i dijeljenje videozapisa duljine od 15 do 60 sekundi.Evo nekoliko ključnih činjenica o TikToku:

Pročitajte više  
Sigurnost na internetu
1 min čitanja

Sigurnost na internetu je vrlo važna prilikom kupnje na internet stranicama. Postoji mnogo različitih načina na koje možete zaštititi sebe i svoje financijske podatke tijekom online kupnje.

Pročitajte više  
Stil prodavača
1 min čitanja

Stil prodavača se odnosi na način na koji prodavač komunicira s kupcima i pokušava da im prodaje proizvod ili uslugu. Postoji mnogo različitih stilova prodavanja, i onaj koji najbolje odgovara zavisi od konkretnog proizvoda ili usluge i ciljne grupe kupaca. Evo nekoliko primjera stilova prodavanja:

Pročitajte više  
Proces prodaje
1 min čitanja

Proces prodaje obično se sastoji od nekoliko koraka: 1. Prikupljanje informacija - Prvo je potrebno da se sastavi popis potencijalnih kupaca i da se prikupe sve relevantne informacije o njima, kao što su njihove potrebe, preferencije i sposobnost da plate proizvod ili uslugu.

Pročitajte više  
Priprema je pola prodaje
1 min čitanja

Točno je da je priprema ključna za uspješnu prodaju. Priprema uključuje mnoge stvari, uključujući: Poznavanje proizvoda ili usluge: Trebali biste dobro razumjeti svoje proizvode ili usluge kako biste mogli odgovoriti na pitanja potencijalnih kupaca i pokazati im kako će vam proizvod ili usluga pomoći da riješe njihove probleme ili potrebe.

Pročitajte više  
Prezentacija proizvoda ili usluge
1 min čitanja

Prezentacija proizvoda ili usluge je proces pokazivanja i predstavljanja proizvoda ili usluge potencijalnim kupcima. Prezentacija se može obaviti na različite načine, u zavisnosti od toga kako se kupci najbolje osjećaju i kako se najbolje informiraju. Evo nekoliko savjeta za uspješnu prezentaciju proizvoda ili usluge:

Pročitajte više  
Kako povećati prodaju?
1 min čitanja

Postoji mnogo načina da povećate prodaju. Ovo su neki od načina: 1. Poboljšajte svoj proizvod ili uslugu - Ako možete poboljšati kvalitetu svojih proizvoda ili usluga, to će privući više kupaca i povećati prodaju.

Pročitajte više  
Kako odabrati web hosting?
1 min čitanja

Postoje nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir prilikom odabira web hostinga: 1. Potrebe vaše web stranice: Prvo, trebate da odredite što vaša web stranica treba da uradi i koliko resursa će vam biti potrebno za to. Ako imate malu personaliziranu blog stranicu, vjerojatno nećete trebati mnogo resursa, ali ako imate veliku e-trgovinu ili web stranicu s mnogo posjetilaca, trebate da razmislite o hosting planu s više resursa.

Pročitajte više  
Kako odabarati edukacijski tečaj za marketing i prodaju?
1 min čitanja

Pri odabiru edukacijskog tečaja za marketing i prodaju, postoji nekoliko ključnih stvari koje treba uzeti u obzir:

Pročitajte više  
Kako motivirati tim prodavača?
1 min čitanja

Postoje nekoliko načina na koje možete motivirati tim prodavača: 1. Postavljanje jasnih ciljeva i standarda: Dobra motivacija počinje postavljanjem jasnih ciljeva i standarda za tim. Kada prodavači znaju što se od njih očekuje, oni su motivirani da postignu te ciljeve.

Pročitajte više  
Tko je Digitalni Marketar?
1 min čitanja

Digitalni marketar je marketar koji koristi digitalne kanale i tehnologije za provođenje marketinških aktivnosti.

Pročitajte više