1 min čitanja

Agent za nekretnine treba imati sljedeće prodajne vještine: 

  1. Sposobnost identificiranja potreba kupaca: Agent za nekretnine treba biti sposoban razumjeti potrebe kupaca i pronaći nekretninu koja će ih zadovoljiti.
  2. Sposobnost prezentiranja nekretnina: Agent za nekretnine treba biti sposoban prezentirati nekretnine na atraktivan način, te prikazati njihove prednosti i kvalitete.
  3. Sposobnost izvođenja pregovora: Agent za nekretnine treba biti sposoban izvoditi pregovore o cijeni i uvjetima prodaje nekretnine.
  4. Sposobnost rješavanja problema: Agent za nekretnine treba biti sposoban rješavati probleme koji se mogu pojaviti tijekom procesa prodaje nekretnine.
  5. Sposobnost upravljanja odnosima: Agent za nekretnine treba biti sposoban izgraditi pozitivne odnose s klijentima i održavati dugoročnu lojalnost.
  6. Sposobnost upravljanja vremenom: Agent za nekretnine treba biti sposoban planirati i organizirati svoje vrijeme kako bi maksimalno iskoristio vrijeme za prodaju nekretnina.
  7. Sposobnost upravljanja rizikom: Agent za nekretnine treba biti sposoban identificirati i upravljati potencijalnim rizicima u prodaji nekretnina.
  8. Sposobnost učenja: Agent za nekretnine treba biti sposoban stalno se obrazovati i razvijati svoje vještine i znanja, te prilagoditi se promjenama na tržištu.