1 min čitanja

Brian Tracy je američki motivacijski govornik i autor koji proučava i podučava o temama kao što su osobni rast, prodaja, vodstvo, uspjeh i motivacija. Rođen je u Kanadi, a živi u San Diegu u Kaliforniji. Tracy je poznat po svojim knjigama, predavanjima i audio programima koji pomažu ljudima da postignu uspjeh u poslu I u životu. Tracy je autor više od 70 knjiga, uključujući bestseler "Psihologija prodaje". 

Njegove knjige su prevedene na mnoge jezike i prodaju se širom svijeta. Također je voditelj radionica i seminara u mnogim zemljama, a njegova predavanja prate milijuni ljudi diljem svijeta. Tracy je osnivač i predsjednik Brian Tracy Internationala, tvrtke za osobni razvoj i poslovno savjetovanje. Tvrtka je također poznata po svojim programima razvoja prodaje, vodstva i menadžmenta. 

Tracy je poznat po svojoj jasnoći u predstavljanju ideja i po svom personaliziranom pristupu motivaciji i uspjehu. Često se koristi primjerima iz svoje osobne i profesionalne karijere kako bi ilustrirao svoje tvrdnje, a njegove knjige i predavanja obično sadrže obilje praktičnih savjeta i strategija za postizanje uspjeha. Ukratko, Brian Tracy poznati je motivacijski govornik i autor koji svojim knjigama, predavanjima i radionicama pomaže ljudima da postignu uspjeh u poslu I u životu.