Dizajn Web stranica

Web dizajn i zašto je bitan

Dizajn Web stranica jest prvo što posjetitelj primjećuje kada posjeti određeno Web sjedište (Web stranicu). Web dizajn predstavlja svojevrsni "Hallo efekt", tj. na osnovu dizajna klijent posredno zaključuje koliko je profesionalna i ozbiljna tvrtka koja stoji iza dotičnih Web stranica, tj. da li će toj tvrtki ukazati povjerenje ili će potražiti neku drugu.

Upravo smo u toj usluzi prepoznati od strane brojnih tvrtki u Hrvatskoj ali i inozemstvu. Stoga ne čudi činjenica da je upravo Web dizajn usluga koju od nas naručuju tvrtke koje se bave ovim istim poslom, dakle konkurentske tvrtke. Moguće je da je i dizajn Vaših Web stranica rađen "našom rukom" iako ste Web stranice naručili od neke druge tvrtke.

Dizajn Web stranica je proces koji se dogovara direktno sa klijentom. Tj. mi poštujemo želje i ideje klijenta i na osnovu njih stvaramo novi dizajn. O fazama izrade unikatnog dizajna, možete se informirati u nastavku ove stranice (u desnoj koloni).

Gotovi Web predlošci

Moramo istaknuti kako se u procesu izrade Web stranica, koristimo unikatnim Web predlošcima, u potpunosti prilagođenim željama i potrebama klijenta. No, ukoliko klijent tako želi, možemo umjesto unikatnog dizajna koristiti i neki od već predefiniranih (gotovih) Web predložaka, koje u tom slučaju otkljupljujemo od profesionalnih kataloga predložaka.

U pravilu je izrada Web stranica sa gotovim predlošcima puno jeftinija i brža. Upravo je to razlog zašto trebate tražiti pismenu potvrdu od strane tvrtke koja Vam izrađuje Web - radi li se o gotovom (predefiniranom) predlošku kojeg oni koriste na Vašem Web-u ili unikatnom predlošku. Mi uvijek klijentu tu informaciju dajemo do znanja (a iz povjerljivih izvora znamo da određen broj tvrtki to ne čini i tako klijenta dovodi ne samo u zabludu, nego ga se i potkrada).

O nama

Izrada Web stranica je pored Web dizajna i Web hostinga, usluga koju uspješno obavljamo proteklih 11 godina. Tijekom tog perioda pridobili smo povjerenje od preko 400 klijenata, sa područja Hrvatske ali i inozemstva.

U mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu – od kvalitetnog i unikatnog Web dizajna, izrade Web stranica, Web hostinga (smještaja Web stranica na poslužitelju), optimizacije Web stranica za tražilice i ostalih specifičnih radnji kojima je cilj izraditi ili unaprijediti Vašu Internet prezentaciju.

U ovo doba recesije, povjerenje je pored konkurentnih cijena, jedna od najjačih karata u tržišnoj igri. I jedno i drugo nudimo, zajedno sa kvalitetnom uslugom izrade Web stranica. Cilj nam je klijentu osigurati 100%-tno zadovoljstvo uslugom i trudimo se postići najbolji mogući omjer kvalitete i cijene, Best Buy uslugu. Pozivamo Vas da se i sami u to uvjerite.

Iskustva klijenata