Web hosting

Web hosting uslugu vršimo na vlastitom poslužitelju, koji je smješten u jednom od najrobusnijih server centara u svijetu - LiquidWeb-u. Server je pogonjen Intelovim Q6600 Quad Core procesorom, ima 8 GB DDR SDRAM memorije, nalazi se na Linux platformi, a za njega 24 sata brine stručno osoblje.

Kompletan je centar zaštićen i osiguran od krađe, elementarnih nepogoda i svih ostalih izvanrednih i neplaniranih situacija, a sigurnosno se pohranjivanje podataka na serveru vrši svakih 24 sata, kao i na tjednoj i mjesečnoj bazi. AntiSpam zaštita na serveru je nešto što se samo po sebi podrazumijeva.

Na svakom hosting paketu intaliran je cPanel koji korisnicima omogućava naprednu administraciju korisničkog računa (kreiranje email adresa, mogućnost preusmjerenja E-mailova, postavljanje automatskog odgovora na E-mailove, pregled statistike posjeta, kao i niz drugih mogućnosti), a Demo cPanela možete isprobati na slijedećem linku (link vodi na službene stranice cPanela).

S obzirom na činjenicu da se radi o vlastitom Web hosting serveru, u mogućnosti smo kreirati paket po mjeri korisnika, ukoliko se za to ukaže potreba. Naravno, takav bi paket imao drugačije karakteristike od ovdje (desno) navedenih Web hosting paketa, a samim time i drugačiju cijenu.

Zbog čega je naša usluga Web hostinga drugačija?

Na serveru se nalaze samo klijenti kojima smo mi napravili Web stranice. Dakle, mi ne prodajemo masovno uslugu Web hostinga.

Pa zbog čega je to bitno? - vjerojatno će se netko zapitati. Bitno je iz razloga jer na taj način možemo optimizirati server na naše klijente, za naše Web-ove. Bitno je iz razloga što se ne povodimo masovnošću i što se na našem serveru ne nalazi npr 1.000 korisnika, kao što se nalazi na nekim serverima Web hosting tvrtki u Hrvatskoj, u što smo se imali prilike uvjeriti iz prve ruke.

Na taj način možemo jamčiti robusnu i kvalitetnu uslugu Web hostinga, uslugu gdje server radi bez prekida i više od godinu dana, kao što je to trenutno kod nas slučaj.

Vjerojatno ste u specifikacijama hosting tvrtki primijetili termin - uptime. Termin kojim se mjeri vrijeme koliko je server dostupan tijekom određenog vremenskog perioda. Običaj je da hosting tvrtke jamče npr. 99% uptime-a tijekom mjeseca. Neke tvrtke taj podatak, predostrožnosti radi, spuštaju na 95%. Ilustracije radi, naš server radi sa 100% uptime-a, ne tijekom jednog mjeseca, već tijekom čitave 2011. godine. Smatramo da toj informaciji više ništa nije potrebno.

Svi vlasnici Web stranica koji se brinu oko dostupnosti njihovih Web stranica, znat će cijeniti ovaj podatak. A Web hosting i jest usluga namjenjena prvenstveno da se smjeste vaše Web stranice i da budu nesmetano dostupne 24 sata u danu, 7 dana u tjednu. Ili jednom rječju - neprekidno.

O nama

Izrada Web stranica je pored Web dizajna i Web hostinga, usluga koju uspješno obavljamo proteklih 11 godina. Tijekom tog perioda pridobili smo povjerenje od preko 400 klijenata, sa područja Hrvatske ali i inozemstva.

U mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu – od kvalitetnog i unikatnog Web dizajna, izrade Web stranica, Web hostinga (smještaja Web stranica na poslužitelju), optimizacije Web stranica za tražilice i ostalih specifičnih radnji kojima je cilj izraditi ili unaprijediti Vašu Internet prezentaciju.

U ovo doba recesije, povjerenje je pored konkurentnih cijena, jedna od najjačih karata u tržišnoj igri. I jedno i drugo nudimo, zajedno sa kvalitetnom uslugom izrade Web stranica. Cilj nam je klijentu osigurati 100%-tno zadovoljstvo uslugom i trudimo se postići najbolji mogući omjer kvalitete i cijene, Best Buy uslugu. Pozivamo Vas da se i sami u to uvjerite.

Iskustva klijenata