Izrada Web stranica i primjeri

Odabir iz dijela naših radova možete pronaći u nastavku. Veći dio radova odnosi se na Web dizajn, tj. izradu Web predloška, s obzirom da je to usluga koja je često tražena od strane naših partnera. No, pored Web dizajna, nalaze se i ostale kategorije radova u koje je smještena nekolicina oglednih primjeraka.

O nama

Izrada Web stranica je pored Web dizajna i Web hostinga, usluga koju uspješno obavljamo proteklih 11 godina. Tijekom tog perioda pridobili smo povjerenje od preko 400 klijenata, sa područja Hrvatske ali i inozemstva.

U mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu – od kvalitetnog i unikatnog Web dizajna, izrade Web stranica, Web hostinga (smještaja Web stranica na poslužitelju), optimizacije Web stranica za tražilice i ostalih specifičnih radnji kojima je cilj izraditi ili unaprijediti Vašu Internet prezentaciju.

U ovo doba recesije, povjerenje je pored konkurentnih cijena, jedna od najjačih karata u tržišnoj igri. I jedno i drugo nudimo, zajedno sa kvalitetnom uslugom izrade Web stranica. Cilj nam je klijentu osigurati 100%-tno zadovoljstvo uslugom i trudimo se postići najbolji mogući omjer kvalitete i cijene, Best Buy uslugu. Pozivamo Vas da se i sami u to uvjerite.

Iskustva klijenata