Izrada Web stranica

Izrada Web stranica je postupak koji obuhvaća različite poslove kao što je npr. analiza ciljeva koji se žele postići Web stranicom, kreiranje dizajna Web stranice, prijelom dizajna tj. pretvaranje u html i css kod, implementacija CMS rješenja (u nekim slučajevima), kao i punjenje Web stranica sa potrebnim materijalima (tekstom, slikama, multimedijom...).

U mogućnosti smo vam ponuditi kvalitetnu realizaciju svih navedenih poslova, kao i dodatnih, poput: optimizacija Web stranica za pretraživače, prijavu Web stranica na pretraživače, smještaj Web stranica na poslužitelju, registraciju domena i dr. Dakle, ukoliko su vam potrebne kvalitetne Web stranice, posao oko realizacije možete u potpunosti prepustiti našem timu.

Izrada Web stranica - koraci

Koraci izrade Web stranica počinju sa idejom, koja se pretvara u Web dizajn. Nakon što je Web dizajn spreman i odobren od strane klijenta, započinje slijedeći proces, o čemu će više riječi biti u nastavku.

Izrada Web stranica na temelju gotovih predložaka

Kao što smo već spomenuli na stranci o Web dizajnu, kod izrade Web stranica koristimo se unikatnim predlošcima. No, ukoliko je klijentu cijena jedan od najbitnijih faktora, a uz to bi želio profesionalni izgled Web-a, tada su gotovi predlošci dobrodošlo "pomagalo" u radu.

Gotovi predlošci, ili predefinirani predlošci, kako ih neki nazivaju, jesu predlošci (predložak = izgled Web stranica) koji služe za izradu Web stranica, a koji se mogu kupiti ili besplatno preuzeti sa nekih od postojećih kataloga predložaka. S obzirom da autori takvih predložaka računaju na masovnu prodaju svojih radova, ne čudi činjenica da su takvi predlošci relativno jeftini (od 200-400 kuna) ali s druge strane, profesionalno napravljeni. Stoga se više isplati izdvojiti navedena svota novaca, nego da se koriste besplatni predlošci koji nisu niti upola kvalitetni kao komercijalni.

Glede predložaka i njihove upotrebe u izradi Web stranica - u zadnje vrijeme na domaćem je tržištu RAŠIREN TREND PRIJEVARE KLIJENATA na način da se rade Web stranice na temelju gotovih predložaka, a naplaćuju se po cijeni unikatnog dizajna. Tj. klijenta se svjesno obmanjuje o kvaliteti dizajna njegovog Web-a, dajući mu do znanja da je Web rađen na temelju unikatnog predloška, a ustvari se radi o gotovom Web predlošku. Ponekad bude riječ i o najobičnijim besplatnim predlošcima.

U drugim slučajevima, klijent nije informiran o tome što kupuje. Tako da nije ni svjestan da se radi o Web-u koji je napravljen na temelju već gotovog predloška.

Stoga valja biti oprezan i svakako se prije informirati o usluzi, odnosno proizvodu koji se kupuje.

Izrada Web stranica - cijena

Cijenu izrade Web stranica nezahvalno je generalizirati, tj. smještati Web projekte u određene skupine / pakete. Razlog je vrlo jednostavan - svaki je Web, projekt za sebe, kao što je npr. svaka kuća projekt za sebe. Vjerujem da bi vas u čudu gledali kada bi pitali - "Kolika je cijena kuće?". Ovisi o mnoštvu parametara.

Sigurni smo da kod kupovine novog automobila ne ulazite u salon sa pitanjem - "Kolika vam je cijena automobila?". Razlika u cijeni varira od modela do modela, pa i unutar samih modela, jer ovisi o opremi koju taj model posjeduje.

Kod unikatnih projekata kao što je Web, nezahvalno je raditi "modele" tj. pakete. Ipak, pokušat ćemo Vam približiti cjenovne razrede putem slijedećih paketa. Za konkretnu cijenu, svakako vas molimo da nas kontaktirate putem obrasca za ponudu.
       

Paket Small

 • Unikatni grafički dizajn Web stranica
 • Izrada do 10 statičnih Web stranica poput:
  Naslovnica, O nama, Proizvodi / usluge, Kontakt + Google mapa i sl.
 • Osnovna optimizacija za tražilice
 • Prijava Web stranica na pretraživače
 • Web hosting i domena gratis **

Paket Medium

 • Unikatni grafički dizajn Web stranica
 • Izrada Web stranica baziranih na CMS-u * i postavljanje osnovnog koncepta poput:
  Naslovnica, O nama, Proizvodi / usluge, Kontakt + Google mapa i sl.
 • Klijent može samostalno mijenjati stranice i dodati neograničen broj novih Web stranica
 • Osnovna optimizacija za tražilice
 • Prijava Web stranica na pretraživače
 • Web hosting i domena gratis **

Paket Large

 • Unikatni grafički dizajn Web stranica
 • Izrada Web stranica baziranih na CMS-u * i postavljanje kompleksnog koncepta poput:
  Naslovnica, Novosti, O nama, Proizvodi / usluge, Kontakt + Google mapa, Fotogalerija, Anketa i sl.
 • Klijent može samostalno mijenjati stranice i dodati neograničen broj novih Web stranica
 • Osnovna optimizacija za tražilice
 • Prijava Web stranica na pretraživače
 • Web hosting i domena gratis **

 

* CMS (Content Management System) jest sistem za samostalno ažuriranje Web stranica.

** Gratis Web hosting i domena odnosi se na period od prvih godinu dana, a nakon toga naplaćuje se po standardnom Web hosting cjeniku.

U cijenu je uključena komercijalna domena (.com, .net, .org...) kao i posredovanje u zakupu besplatne .hr domene.

O nama

Izrada Web stranica je pored Web dizajna i Web hostinga, usluga koju uspješno obavljamo proteklih 11 godina. Tijekom tog perioda pridobili smo povjerenje od preko 400 klijenata, sa područja Hrvatske ali i inozemstva.

U mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu – od kvalitetnog i unikatnog Web dizajna, izrade Web stranica, Web hostinga (smještaja Web stranica na poslužitelju), optimizacije Web stranica za tražilice i ostalih specifičnih radnji kojima je cilj izraditi ili unaprijediti Vašu Internet prezentaciju.

U ovo doba recesije, povjerenje je pored konkurentnih cijena, jedna od najjačih karata u tržišnoj igri. I jedno i drugo nudimo, zajedno sa kvalitetnom uslugom izrade Web stranica. Cilj nam je klijentu osigurati 100%-tno zadovoljstvo uslugom i trudimo se postići najbolji mogući omjer kvalitete i cijene, Best Buy uslugu. Pozivamo Vas da se i sami u to uvjerite.

Iskustva klijenata