Odricanje od odgovornosti
  1. “Sadržaj ovog bloga služi isključivo u informativne svrhe i autor ne preuzima odgovornost za točnost, potpunost ili ažuriranost sadržaja. Korisnici ovog bloga trebaju donositi vlastite odluke na temelju vlastitih istraživanja i savjeta stručnjaka.”
  2. “Autor ovog bloga ne odgovara za eventualne štete ili ozljede koje proizlaze iz uporabe informacija sadržanih na ovim stranicama. Korisnici ovog bloga trebaju biti svjesni da se informacije na ovim stranicama mogu mijenjati bez prethodne najave i da su oni sami odgovorni za provjeru točnosti i ažuriranosti sadržaja.”
  3. “Autor ovog bloga ne odgovara za eventualne poveznice s drugim web stranicama koje se nalaze na ovim stranicama. Poveznice s drugim stranicama su navedene isključivo u informativne svrhe i autor ne preuzima odgovornost za sadržaj tih stranica.”
  4. “Autor ovog bloga ne odgovara za eventualne komentare koje korisnici objavljuju na ovim stranicama. Komentari predstavljaju isključivo mišljenje i stavove pojedinačnih korisnika i autor ne preuzima odgovornost za njihov sadržaj.”