1 min čitanja

Brian Tracy Affiliate Program je program koji ljudima omogućuje zaradu promovirajući proizvode i usluge Brian Tracy International. Ljudi koji se pridruže programu postaju pridruženi trgovci i zarađuju proviziju od svake prodaje koju ostvare putem svoje promotivne veze. Kako bi se pridružili affiliate programu, trebaju se registrirati na web stranici Brian Tracy International i dobiti promotivnu poveznicu koju mogu koristiti za promociju proizvoda. 

Pridruženi trgovci mogu promovirati proizvode putem svoje web stranice, bloga, društvenih medija ili bilo kojeg drugog kanala kojem imaju pristup. Kada netko kupi proizvod pomoću promotivne veze pridruženog trgovca, taj trgovac dobiva proviziju od prodaje. Provizije se obično kreću od 20 do 50% vrijednosti proizvoda, a pridruženi trgovci također mogu dobiti dodatne pogodnosti kao što su besplatni proizvodi i pristup posebnim ponudama. 

Brian Tracy partnerski program dobar je način za ljude koji žele zaraditi promovirajući proizvode i usluge u koje vjeruju i koje koriste. To je također dobra prilika za ljude koji se žele baviti affiliate marketingom jer Brian Tracy International ima kvalitetne proizvode i dobru reputaciju. 

Brian Tracy International redovito organizira obrazovne programe i radionice za svoje affiliate partnere kako bi im pomogao poboljšati svoje vještine i zaraditi više novca. Pridruženi trgovci također mogu dobiti pristup raznim marketinškim materijalima, kao što su banneri i predlošci e-pošte, koji im pomažu u promoviranju proizvoda na učinkovit način. Jedna od prednosti Brian Tracy affiliate programa je da se affiliate marketerima ne naplaćuju nikakve članarine ili upisnine za pridruživanje programu. Pridruženi trgovci također nisu obavezni kupovati proizvode tvrtke kako bi ih promovirali, ali ih mogu isprobati besplatno ili kupiti po posebnoj probnoj cijeni. Brian Tracy affiliate program otvoren je za sve zainteresirane osobe, bez obzira na prethodno iskustvo u affiliate marketingu. Međutim, Brian Tracy International radije traži affiliate partnere koji su motivirani i voljni marljivo raditi kako bi postigli uspjeh. 

Ukratko, affiliate program Brian Tracy dobar je način za ljude koji žele zaraditi promovirajući proizvode i usluge u koje vjeruju i koje koriste. Brian Tracy International svojim affiliate partnerima osigurava razne obrazovne i marketinške materijale kako bi im pomogao poboljšati svoje vještine i postići uspjeh u affiliate marketingu.