Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Sa tvrtkom Shimoda smo od samog početka suradnje imali vrlo ugodan i korektan odnos. Tijekom izrade samih stranica g.Siniša je vrlo pažljivo saslušao sve naše želje i zamisli te nam se maksimalno prilagodio i ponudio najbolja rješenja. Pomogao nam je čak i oko izrade fotografija našeg prostora.

Jadranka Kos
www.amawa.hr

Web hosting
Za naše smo klijente osigurali kvalitetan smještaj na brzom, sigurnom i robusnom serveru. Pogonjen Intel Q6600 Quad Core procesor sa 4 GB DDR SDRAM memorije, na Linux platformi, uz 24 satni nadzor stručnog osoblja, nalazi se u jednom od najprestižnijih data centara u svijetu, američkom LiquiWebu.

Na serveru se automatski vrši sigurnosno pohranjivanje svih podataka svaka 24 sata, a postoji i sigurnosna pohrana na tjednoj i mjesečnoj bazi.

Svaki paket dolazi opremljen cPanelom koji nudi pregršt opcija i mogućnosti, a većini korisnika je svakako najzanimljiviji detaljni pregled statistike posjećenosti Web stranicama, kao i mogućnost samostalnog kreiranja vlastitih email adresa.

Na slijedećem linku možete vidjeti i isprobati Demo cPanela (link vodi na službene stranice cPanela).

U nastavku slijedi kratki pregled osnovnih opcija za svaki paket iz ponude.

HOSTING
PAKETI
Standard
Web hosting Standard
Silver
Web hosting Silver
Gold
Web hosting Gold
Platinum
Web hosting Platinum
Prostor 300 MB 600 MB 1.000 MB 2.000 MB
Promet / mj. 20 GB 40 GB 60 GB 70 GB
Email adrese 30 60 100 200
Parkirane domene 3 6 10 15
Dodatne domene 1 2 3 3
Godišnja cijena 299 kn 399 kn 599 kn 899 kn
Na navedene cijene obračunava se PDV.

AntiSpam zaštita, mogućnost preusmjeravanja Emailova, automatski odgovor na emailove... opcije su koje se podrazumijevaju i nalaze se u svakom Hosting paketu, kao i niz drugih mogućnosti koje dolaze instalirane sa cPanelom.

U mogućnosti smo kreirati Hosting paket po želji pojedinca ukoliko se za to ukaže stvarna potreba, a koji će u tom slučaju naravno imati drugačije specifikacije od gore navedenih.
 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica