Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Nakon popriličnog traganja, u "Shimodi" smo konačno našli partnera koji je bez suviše objašnjavanja i pojašnjavanja shvatio što želimo. Nakon tog prvog "klika" sve ide brzo, lako i ugodno, a od slanja informacije do stavljanja na naš web prolazi vrlo malo vremena. U svijetu brzih tehnologija takvi su detalji ponekad i presudni.

Romana Kranjčić
www.varazdinska-zupanija.hr

Naslovnica Internet usluge
Web dizajn i izrada Web stranica
Web dizajn je danas najčešći sinonim za izradu Web stranica. Iako to ne bi smjelo u potpunosti tako biti, jer Web dizajn je samo dio procesa u izradi Web stranica, mi ćemo to ipak prihvatiti za potrebe ovog teksta i na taj način pojednostaviti priču oko ovog dijela naših usluga.
Više...
 
CMS rješenja
CMS (Content Management System) je kao što mu samo ime kaže, sistem za upravljanje sadržajem. To bi konkretno značilo, da putem takvog sistema Vi možete samostalno mijenjati sadržaj na vlastitim Web stranicama. CMS rješenja najviše dolaze do izražaja na Web stranicama tipa portala, ali i na svim drugim tipovima Web stranica gdje je izražena potreba za učestalim mijenjanjem sadržaja.
Više...
 
Optimizacija Web stranica za tražilice
Optimizacija Web stranica ili SEO (Search engine optimization) je složeni proces koji se najčešće odvija tijekom izrade Web stranica, a čiji je cilj postizanje što boljeg rangiranja kod Internet tražilica kao što je Google, Yahoo i ost. Optimizacija se može vršiti i na već postojećim Web stranicama, ali je svakako poželjno da to bude riješeno već tijekom same izrade stranice.
Više...
 
Prijavljivanje Web stranica na tražilice
Prijavljivanje Web stranica na tražilice ima za cilj da Internet tražilice što prije prihvate dotične stranice i da se iste što prije pronađu u rezultatima pretraživanja. Ukoliko ste pročitali poglavlje o Optimizaciji Web stranica za tražilice, tada ste vjerojatno pomislili kako su ova dva procesa prilično komplementarna. U pravu ste.
Više...
 
Web hosting
Za naše smo klijente osigurali kvalitetan smještaj na brzom, sigurnom i robusnom serveru. Pogonjen Intel Q6600 Quad Core procesor sa 8 GB DDR SDRAM memorije, na Linux platformi, uz 24 satni nadzor stručnog osoblja, nalazi se u jednom od najprestižnijih data centara u svijetu, američkom LiquiWebu.
Više...
 
Registracija domena
Vršimo registraciju svih vrsta domena i to direktno na registrima bez posrednika. Na taj način možemo jamčiti povoljne cijene registracija domena, uz sigurnost i robusnost jer za registraciju domena koristimo Enom, jedan od najstarijih i najpouzdanijih registara.
Više...
 


Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica