Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Shimoda kao web studio, jedan je od rijetkih koji je uspio spojiti moderne načine razmišljanja sa tradicionalno potrebnom kvalitetom u dizajnu. Uspio je svojim radom zadovoljiti brzinu današnjeg života i prilagodbe u toj prašumi potreba sa sigurnim i čvrsto karakternim izražajem u oblikovanju, pružajući tako čvrst i potreban oslonac svakom pojedinom klijentu.

Mladen Jakopović
www.oportun-charter.com

Naslovnica Besplatni Web hosting i domena
Besplatni Web hosting i domena

Za svaku novonaručenu uslugu izrade Web stranica poklanjamo Vam besplatni Web hosting i besplatnu domenu za period od godinu dana.

Ova ponuda vrijedi samo u slučajevima u kojima cijena izrade Web stranica prelazi 1.000 kuna (+PDV). Ukoliko je cijena Web stranica manja, tada se obračunava standardna cijena hostinga i domena, prema važećem cjeniku.

Besplatna domena odnosi se na komercijalne domene (com, net, org, info, biz, name), s obzirom da je .hr domena sama po sebi besplatna, dok se besplatni hosting odnosi na Host paket Standard.

Kontaktirajte nas za narudžbu ili dodatne informacije.

 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica