Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Vrlo smo zadovoljni suradnjom sa Shimodom, ispoštovanim rokovima i profesionalnim pristupom. Komunikacija je također na najvišem mogućem nivou. Rado ćemo nastaviti suradnju sa njima na budućim projektima te bismo njihove usluge preporučili svakome.

Zoran Vučinić (Nanobit Software)
HealthyLiving

Naslovnica Internet usluge Prijavljivanje na tražilice
Prijavljivanje Web stranica na tražilice
Prijavljivanje Web stranica na tražilice ima za cilj da Internet tražilice što prije prihvate dotične stranice i da se iste što prije pronađu u rezultatima pretraživanja. Ukoliko ste pročitali poglavlje o Optimizaciji Web stranica za tražilice, tada ste vjerojatno pomislili kako su ova dva procesa prilično komplementarna. U pravu ste.

Prijavljivanje Web stranica na tražilice vrši se nakon izrade Web stranica, a prije samog prijavljivanja poželjno je napraviti optimizaciju Web stranica, kako bi oba procesa zajedno dala najbolji rezultat. 

Prijavljivanje Web stranica na tražilice najbolje je vršiti ručno. Razlozi su mnogobrojni i ne bismo željeli ovdje nepotrebno duljiti sa tehničkim aspektima. Ipak, s obzirom da postoji mnoštvo tražilica, ručno prijavljivanje na sve njih znatno bi potrajalo, te bi cijena takvog prijavljivanja bila velika.

S druge strane postoji software koji prijavljivanje vrši automatski i time znatno skraćuje vrijem prijavljivanja, a samim tim i cijenu. Ipak, software u ovom slučaju ne daje tako dobre rezultate kao ručno prijavljivanje.

Optimalno rješenje nalazi se u specijaliziranom software-u koji prijavljivanje stranica na tražilice vrši poluautomatski i time skraćuje vrijeme prijavljivanja, a smanjuje i cijenu.

Ipak, da ne bi sve bilo tako idealno, prijavljivanje se mora na neke tražilice i pored toga vršiti ručno. Obično se tu radi o domaćim tražilicama i katalozima kao što su: www.pogodak.hr, www.hr i dr.

Cijena prijavljivanja Web stranica na tražilice


Web stranice prijavljujemo na više od stotinu inozemnih tražilica i kataloga, kao i domaće tražilice.

Cijena prijavljivanja Web stranica na tražilice je fiksna i iznosi 299 kuna (+PDV).

Nakon prijavljivanja šaljemo izvještaj u PDF formatu, iz kojeg je vidljivo na koje su tražilice stranice prijavljene.
 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica