Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Nakon popriličnog traganja, u "Shimodi" smo konačno našli partnera koji je bez suviše objašnjavanja i pojašnjavanja shvatio što želimo. Nakon tog prvog "klika" sve ide brzo, lako i ugodno, a od slanja informacije do stavljanja na naš web prolazi vrlo malo vremena. U svijetu brzih tehnologija takvi su detalji ponekad i presudni.

Romana Kranjčić
www.varazdinska-zupanija.hr

Naslovnica Internet usluge Registracija domena
Registracija domena
Vršimo registraciju svih vrsta domena i to direktno na registrima bez posrednika. Na taj način možemo jamčiti povoljne cijene registracija domena, uz sigurnost i robusnost jer za registraciju domena koristimo Enom, jedan od najstarijih i najpouzdanijih registara.

Registracija komercijalnih domena vrši se na već prije spomenutom registru Enom-u, dok registraciju hrvatskih domena obavljamo direktno kod CarNeta.

Danas su na tržištu u ponudi razni registri kojima je primarni cilj profit uz što manju cijenu domena, a nauštrb sigurnosti, a upravo je sigurnost jedan od razloga zašto smo se odlučili za Enom.

Registracijom domena na Enomu imate mogućnost samostalnog administriranja domene (promjene kontakt podataka o vlasniku domene, nameservera i ostalih informacija), naravno... putem kriptiranog i zaštićenog sučelja. Ovo je opcija koju možete koristiti po želji, tj. možete kompletnu brigu oko domene prepustiti nama, ili zatražiti pristupne podatke za Vašu domenu i zatim se sami brinuti o navedenim parametrima.

Cijena registracije domena


Registracija hrvatskih domena (.hr) je besplatna, osim .com.hr domena čija je cijena 180 kuna za prvu godinu i 150 kuna za svaku narednu godinu. Cijene hrvatskih domena obračunavaju se isključivo prema cjeniku CarNeta, a naše posredovanje kod registracije je besplatno.

Cijena registracije komercijalnih domena (com, net, org, info, biz, name...) iznosi 65 kuna (+PDV). Za cijenu ostalih vrsta domena molimo da nas direktno kontaktirate ili pošaljete upit.

 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica