Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Sa tvrtkom Shimoda smo od samog početka suradnje imali vrlo ugodan i korektan odnos. Tijekom izrade samih stranica g.Siniša je vrlo pažljivo saslušao sve naše želje i zamisli te nam se maksimalno prilagodio i ponudio najbolja rješenja. Pomogao nam je čak i oko izrade fotografija našeg prostora.

Jadranka Kos
www.amawa.hr

Naslovnica O nama Misija i ciljevi
Misija i ciljevi
Naša je misija osigurati klijentu garanciju 100% zadovoljstva na usluge koje nudimo. Svjesni smo da je to u današnjim uvjetima prilično težak (neki bi rekli i nedostižan) cilj. Ipak, devetogodišnje iskustvo u poslu kojeg radimo, uvelike nam u tome pomaže. Pored toga što znamo što klijent očekuje, znamo i kako to ostvariti.

garancija-zadovoljstvaU proteklih je nekoliko godina kamen spoticaja često bila usluga hostinga. Naime, kao i većina tvrtki koje se bave izradom Web stranica, tako smo i mi svoje klijente smještali na razne Reseller pakete domaćih ili inozemnih tvrtki. Da ne idemo sad u detalje i tehnička pojašnjenja, što je Reseller paket, kako on funkcionira i koje su njegove osnovne mane... recimo samo da je takvo rješenje bilo prilično nezadovoljavajuće. Glavni razlog je bila utrka dotičnih hosting tvrtki za što većim profitom, što je uzrokovalo prenatrpanost servera sa nekoliko stotina (500 i više) pa čak i 1.000 i više klijenata. To je pak uzrokovalo sporost servera, otkazivanje raznih servisa i dr.

Stoga se 2008. godine odlučujemo na zakup vlastitog servera i to kod jedne od najrespektabilnijih hosting tvrtki u svijetu - LiquidWeb.
Cjelokupna briga o sigurnosti servera prepuštena je njihovim timovima stručnih ljudi. Mi smo na taj način dobili potpunu kontrolu nas serverom, a s druge strane, možemo se i dalje u u potpunosti posvetiti našim primarnim poslovima.

Rezultat od 100% zadovoljstva klijenta je kao što smo na početku spomenuli, po nekima nedostižan cilj. Ipak, smatramo da se mudrim odlukama, pametnim ulaganjima, konstantnim radom i edukacijom, taj cilj može ostvariti. Ako vrijeme pokaže da nismo bili u pravu, tješit će nas činjenica da smo dali sve od sebe. A to je cilj za kojeg se svakako vrijedno boriti.
 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica