Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Sa tvrtkom Shimoda smo od samog početka suradnje imali vrlo ugodan i korektan odnos. Tijekom izrade samih stranica g.Siniša je vrlo pažljivo saslušao sve naše želje i zamisli te nam se maksimalno prilagodio i ponudio najbolja rješenja. Pomogao nam je čak i oko izrade fotografija našeg prostora.

Jadranka Kos
www.amawa.hr

Izrada Google mapa

Google mape omogućuju vrlo praktičan način označavanje lokacije Vašeg ureda, podružnica, Vaših klijenata... tj. bilo čega za što se ukaže potreba.

Integracija Google mape može se vršiti na osnovni način, pri čemu je kod prikaza lokacije uvijek vidljivo ime osobe koja je postavila dotičnu mapu, dok naprednija integracija Google karte omogućava postavljanje mnoštva drugih parametara, na vrlo transparentan način.

U mogućnosti smo izraditi i implementirati Google karte na oba načina, a na slijedećem linku pogledajte primjer naprednije integracije, koja omogućava odabir lokacija na karti putem korisničkog izbornika.

Google mapa je dio Web stranica na adresi www.lifan-hrvatska.com i možete joj pristupiti klikom na link "Distribucijska mreža".

 
Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica