Zaboravili ste lozinku?   Zaboravili ste korisničko ime?

Pregled referenci

Klijenti o nama

Jako smo zadovoljni uslugama Shimode, vrijeme odziva na intervencije iznad svakih očekivanja.

Trpimir Blažević
www.bitdefender.hr

Naslovnica Portfolio
Portfolio
U nastavku slijedi kraći popis nekih naših referentnih radova. Velik broj donjih radova upućuje na dizajn iz razloga što je u nekim slučajevima dizajn različit od samih Web stranica, zbog toga što klijenti sami pune sadržaj i na taj način blago mijenjaju koncepciju, a to se odražava i na sveukupni dizajn Web stranica.


Croatian Hotels

Croatian Hotels Croatian Hotels - centralni Online booking sistem hrvatskih hotela. Napravili smo Web dizajn, dijelom i kodiranje predloška, kao i punjenje baze podataka. Izradu programske aplikacije, odradila je tvrka NX Logic.
Pregled Web stranica

 
HealthyLiving

HealthyLiving Dizajn i kodiranje predloška za mladu hrvatsku tvrtku koja je veliku popularnost stekla izradom specijaliziranog software za iPhone, a od nedavno i za Google Android.
Web predložak 1

Web predložak 2

Web predložak 3

 
Lifan Hrvatska

Lifan Hrvatska Kompletna usluga izrade Web stranica koja uključuje Web dizajn, kodiranje predloška, izradu stranica, implementaciju Google mape i Web hosting.
Pregled Web stranica

 
Place4.eu

Place4.eu Pomalo neobičan dizajn oglasnika sa nekretninama. Radili smo na dizajnu i kodiranju predložaka. Dizajn je naručen od strane našeg partnera, koji je dalje preuzeo brigu o programiranju i postavljanju na server.
Pregled dizajna i koda

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Web dizajnWeb hostingCMS rješenjaJoomla CMSOptimizacija stranica za tražilicePrijavljivanje stranica na tražiliceIzrada Web stranica